Bewegen om je beter te voelen!

MIND TO MOVE

Mindful bewegen

Bewustwording om je beter te voelen
Mind to Move gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en lopentechnieken. Geen zin in hardlopen. Hoeft niet, wandelen kan ook!
Het doel van Mindful bewegen is dat je bewust gaat worden van je gedachten en lichaam. Door meer met je hart te lopen ipv hard komt je verder en ervaar je meer plezier in het bewegen. Bij Mind to Move gaat het om het trainen van bewustzijn. Hierdoor wordt Mindfulness heel praktisch en is het gemakkelijk toe te passen bij het dagelijks bewegen en of hardlopen. “ je bewustzijn is net als een spier, om beter te worden moet je die spier trainen’.
Je hoeft dus geen hardloper of hardloopervaring te hebben om mee te kunnen doen aan een Mind to Move -Run of MInd to Move-Walk.
MEER INFORMATIE
 

Running therapie

Hardlopen om je beter te voelen.
Somber, angstig, lusteloos, vermoeid, paniekerig of gestrest? Wanneer je last hebt van deze symptomen kan hardlopen als middel ingezet worden om deze klachten te verminderen. Runningtherapie is het inzetten van hardlopen ten behoeve van het (overbelaste) brein. Het is een therapievorm waarbij je met je lichaam bezig bent, maar de effecten er van zal je met name op psychisch gebied ervaren. Het is een therapievorm waarbij het praten in eerste instantie ondergeschikt is aan het bewegen. Om deel te nemen aan runningtherapie is het hebben van ervaring met hardlopen absoluut niet noodzakelijk. Runningtherapie wordt gegeven door een runningtherapeut.
MEER INFORMATIE